Log in

+31 (0) 345 796 511

 Veilig betalen met iDEAL   Veilig betalen met Bancontact   Veilig betalen met PayPal   bitcoin   visa creditcard

Veelgestelde vragen

Bij Web Improved zit er geen verschil in snelheid bij onze webhostingpakketten. Ook de uptime is bij alle pakketten evenveel.
Enkel de ruimte, bandbreedte,databases enz. maken het verschil in tarieven.

Ja dit kan uiteraard. Als u al in bezit ben van een domeinnaam heeft u 2 optie's:

  • U verhuist het domein naar Web Improved
  • Of u verwijst uw domein via DNS beheer van uw leverancier naar onze servers.

 

Web Improved heeft meerdere servers in eigendom en beheer die allemaal in Nederland staan. Uw data staat dus niet ergens in het buitenland.
Dit is wel zo veilig voor uw data en zorgt voor snellere laadtijden.

U kunt in he controle paneel zelf subdomeinen aanmaken en activeren. Op elke subdomein kunt u dan een websitehosten binnen uw hostingpakket.

In het controle paneel is er een mogelijkheid websites te installeren in slecht enkele klikken. U heeft ruime keuze uit verschillende websites zoals Joomla, Wordpress, Drupal, Opencart, e.a..

Een domeinnaam verhuizen kunt u op onze verhuispagina regelen. Heeft u de domeinnamen die u wilt verhuizen in een bestand staan? Ga dan naar onze verhuispagina om het bestand in een keer te uploaden.
 
Wilt u ook uw website verhuizen? Kies dan webhosting tijdens de verhuisaanvraag.
Heeft u een .nl domeinnaam die u wilt verhuizen naar Web Improved? Dan hebben wij een token van u nodig. Het token bestaat uit een willekeurige tekenreeks die is vastgelegd bij een domeinnaam en is nodig om een verhuizing van een .nl domeinnaam te valideren. Dit token vraagt u op bij uw huidige provider.
Heeft u een domeinnaam bij ons geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar een andere provider? Om uw domeinnaam weg te verhuizen van ons is het noodzakelijk dat u uw contract bij Web improved opzegt. Na opzegging ligt het initiatief voor het verhuizen van de domeinnaam bij uw nieuwe provider.
Voor het verhuizen van onder andere de volgende domeinextensies is een token of autorisatiecode vereist: .nl, .eu, .be, .com, .net, .info, .org, .mobi, .biz, .asia, .xxx, .tel, .name, .tv, .co, .us, .in, .me, .ws, .cc en .bz. U ontvangt uw token of autorisatiecode per e-mail nadat u het contract van uw domeinnaam bij ons heeft opgezegd.

U kunt via uw webbrowser inloggen op uw email via webmail.uwdomein.(extensie)

U kunt zelf mailadressen aanmaken in het controle paneel:

1. Login op het controle paneel via Mijn account.
2. Klik in het menu op "Mail".
3. Klik daarna op "Mailboxes".
4. Hier heeft u de optie mailboxen aanmaken.

Sommige internetproviders waaronder KPN, Planet, wanadoo, zonnet, Ziggo en orange blokkeren (sinds kort) poort 25 voor externe mailservers.
Hun eigen mailservers zijn nog wel bereikbaar op poort 25.
Voor alle servers van Web Improved kunt u in uw e-mailprogramma voor de uitgaande email (SMTP) poort 465 instellen om e-mail te verzenden via uw eigen domein.

U kunt oultook of een ander mailprogramma op uw computer gebruiken voor uw mail bij Web Improved. Kies hiervoor bij uw instellingen voor IMAP met als inkomende en uitgaande mail:  mail.uwdomein.(extensie).

FTP

Al onze webhostingpakketten hebben FTP toegang. In het controle paneel kunt u zelf eenvoudig FTP-accounts aanmaken en beheren.

1. Login op het controle paneel via Mijn account
2. Druk in het menu bovenin op "Bestanden"
3. Klik op "FTP account"
4. Hier vindt u de optie om nieuwe FTP gebruikers aan te maken

Bij al onze webhostingpakketten heeft u de mogelijkheid MySQL databases aan te maken met gebruikers. Hoeveel databases u kunt aanmaken is afhankelijk van het soort pakket. U kunt een database eenvoudig aanmaken via het controle paneel.

Onderdeel van het controle paneel bij uw webhostingpakket is PHPMyAdmin. Hiermee kunt u eenvoudig uw databases inzien, bewerken en beheren.

Bij het configureren van een website dit gebruik maakt van een MySQL database kunt het adres "localhost" gebruiken.

Al onze webhostingpakketten ondersteunen MySQLi.

Log in