Log in

+31 (0) 345 796 511

 Veilig betalen met iDEAL   Veilig betalen met Bancontact   Veilig betalen met PayPal   bitcoin   visa creditcard

Website design

webdesign-webimproved
U wilt dat uw bedrijf ook online gaat. Of uw huidige website kan wel een goede opknapbeurt gebruiken. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Want bij Web Improved verzorgen we een totaalpakket, vanaf het allereerste idee tot en met de technische realisatie en indien gewenst zelfs de inhoud. Hier vindt u onze visie op Webdesign.

De functie van een website kan heel divers zijn, maar de wensen van onze klanten zijn voor een groot gedeelte overlappend. De site moet mooi zijn, gebruiksvriendelijk, veel bezoekers uit de juiste doelgroep aantrekken en makkelijk te onderhouden zijn. Als aan al deze voorwaarden is voldaan, zal ook uw website zijn doel bereiken en dus een hoge conversie hebben.

Om aan al deze voorwaarden te kunnen voldoen, komen bij Web Improved verschillende disciplines samen. Webdesign is een belangrijke expertise van ons bedrijf, maar zeker niet het enige dat we doen. We verzorgen ook het ontwerp en de technische realisatie van onze projecten. We verbeteren de vindbaarheid van websites door gebruik te maken van een SEO specialist en we nemen bijvoorbeeld ook de zorgen rondom hosting uit handen.

Sociale media zijn hot en hebben inmiddels hun sporen al verdiend op internet. Logisch dat je graag een integratie van bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn en Twitter op je website wilt. Wij verzorgen dat en houden de nieuwste ontwikkelingen scherp in de gaten. Zodat uw site ook op dat terrein altijd up-to-date is.
 
social icons-580x50
 
 
 
of ga verder naar:
 

Log in