Log in

+31 (0) 345 796 511

 Veilig betalen met iDEAL   Veilig betalen met Bancontact   Veilig betalen met PayPal   bitcoin   visa creditcard

Hoe gaan wij te werk

Uiteindelijk leveren we een website op waar u zelf heel eenvoudig aanpassingen in kunt doorvoeren. Onze websites worden ontwikkeld op basis van een Content Management Systeem (CMS), dat zowel voordelig en flexibel, als gebruiksvriendelijk is. Want in onze ogen moet een website voor u werken en niet andersom.

En wilt u wel graag een website met altijd de nieuwste informatie, maar u heb zelf helemaal de tijd niet om die informatie te schrijven en op uw website te zetten? Ook het bijhouden van de teksten en de verdere inhoud verzorgen we graag voor je. 
In combinatie met onze expertise op het gebied van logo design en het ontwikkelen van apps zijn wij in staat u een breedt en compleet online pakket aan te bieden!

Het klinkt misschien als een grote opgave om een website zo compleet te krijgen, maar bij Web Improved is het wat we doen, elke dag weer en met veel plezier. Hoe we dat doen? Door de volgende stappen te doorlopen:

icon concept-64x64

CONCEPT

In de conceptfase verwerken we uw wensen en behoeften tot een uitgewerkt concept. We werken een gedetailleerd interactie ontwerp van de website uit. Het interactie ontwerp beschrijft de wisselwerking van de website met de gebruiker en bevat naast een gedetailleerde weergave van de structuur ook een schematische weergave van alle schermen en onderdelen waaruit de website bestaat, de zogenaamde wireframes. Deze wireframes worden met u doorgesproken en de opmerkingen die er zijn worden erin verwerkt. Dit resulteert in de definitieve wireframes, die de blauwdruk vormen voor het verdere proces.

paper note icon-65x64

ONTWERP

Op basis van de door u geaccordeerde wireframes, waarin dus precies staat hoe de website zal gaan werken, wordt het visuele ontwerp van de verschillende schermen uitgewerkt en gepresenteerd.Onderdeel van deze fase is een feedbackronde waarbij opmerkingen op het visuele ontwerp en de uitgewerkte schermen kan worden gegeven. Nadat die verwerkt zijn, komen we tot een definitief ontwerp. En daarmee gaan we de volgende fase in

icon implementatie-65x64

REALISATIE

In de realisatiefase bouwen we, op basis van het door u geaccordeerde ontwerp, de website. Een belangrijke fase, maar ook een fase waarin u niet al te veel van ons zult horen. De wireframes zijn bekend, het ontwerp is klaar: wij kunnen aan de slag. En als we hiermee klaar zijn, is er een compleet functionele website gerealiseerd. Die wordt aan u gepresenteerd, maar daarmee zijn we nog niet klaar.

computer display monitor icon-64x64

TESTEN

Na afronding van de realisatiefase wordt de website aan u overgedragen en kan er getest worden. De site kan gevuld worden en u krijgt de tijd om alles nog eens goed door te lopen. Deze testfase wordt gezien als acceptatietest en duurt twee weken. Alle onvolkomenheden (bugs) die gedurende deze acceptatietest worden gerapporteerd worden door Web Improved opgelost. De website is klaar.

SERVICE DIE VERDER GAAT

Bestaande relaties zijn belangrijk voor ons. Daarom houdt onze zorg niet op bij de oplevering van de website. We spreken erna minimaal eenmaal per jaar af om bij te praten en u te inspireren nieuwe kansen op internet te grijpen. Natuurlijk is er dan ook ruimte om de website te evalueren en nieuwe wensen te bespreken. In die tussentijd zitten wij natuurlijk niet stil. Wij blijven support verlenen aan uw website en houden de boel up-to-date!

Lees hier over onze tarieven voor website design...

of lees meer over:

Direct aan de slag met een website
Website onderhoud

 

Log in

x
Gratis webhosting

1 jaar gratis webhosting bij een nieuwe website door Web Improved!

 Vraag een vrijblijvende offerte aan...