Log in

+31 (0) 345 796 511

 Veilig betalen met iDEAL   Veilig betalen met Bancontact   Veilig betalen met PayPal   bitcoin   visa creditcard

Veelgestelde vragen

Bij Web Improved zit er geen verschil in snelheid bij onze webhostingpakketten. Ook de uptime is bij alle pakketten evenveel.
Enkel de ruimte, bandbreedte,databases enz. maken het verschil in tarieven.

Ja dit kan uiteraard. Als u al in bezit ben van een domeinnaam heeft u 2 optie's:

  • U verhuist het domein naar Web Improved
  • Of u verwijst uw domein via DNS beheer van uw leverancier naar onze servers.

 

Web Improved heeft meerdere servers in eigendom en beheer die allemaal in Nederland staan. Uw data staat dus niet ergens in het buitenland.
Dit is wel zo veilig voor uw data en zorgt voor snellere laadtijden.

U kunt in he controle paneel zelf subdomeinen aanmaken en activeren. Op elke subdomein kunt u dan een websitehosten binnen uw hostingpakket.

In het controle paneel is er een mogelijkheid websites te installeren in slecht enkele klikken. U heeft ruime keuze uit verschillende websites zoals Joomla, Wordpress, Drupal, Opencart, e.a..

Een domeinnaam verhuizen kunt u op onze verhuispagina regelen. Heeft u de domeinnamen die u wilt verhuizen in een bestand staan? Ga dan naar onze verhuispagina om het bestand in een keer te uploaden.
 
Wilt u ook uw website verhuizen? Kies dan webhosting tijdens de verhuisaanvraag.
Heeft u een .nl domeinnaam die u wilt verhuizen naar Web Improved? Dan hebben wij een token van u nodig. Het token bestaat uit een willekeurige tekenreeks die is vastgelegd bij een domeinnaam en is nodig om een verhuizing van een .nl domeinnaam te valideren. Dit token vraagt u op bij uw huidige provider.
Heeft u een domeinnaam bij ons geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar een andere provider? Om uw domeinnaam weg te verhuizen van ons is het noodzakelijk dat u uw contract bij Web improved opzegt. Na opzegging ligt het initiatief voor het verhuizen van de domeinnaam bij uw nieuwe provider.
Voor het verhuizen van onder andere de volgende domeinextensies is een token of autorisatiecode vereist: .nl, .eu, .be, .com, .net, .info, .org, .mobi, .biz, .asia, .xxx, .tel, .name, .tv, .co, .us, .in, .me, .ws, .cc en .bz. U ontvangt uw token of autorisatiecode per e-mail nadat u het contract van uw domeinnaam bij ons heeft opgezegd.

U kunt via uw webbrowser inloggen op uw email via webmail.uwdomein.(extensie)

U kunt zelf mailadressen aanmaken in het controle paneel:

1. Login op het controle paneel via Mijn account.
2. Klik in het menu op "Mail".
3. Klik daarna op "Mailboxes".
4. Hier heeft u de optie mailboxen aanmaken.

Sommige internetproviders waaronder KPN, Planet, wanadoo, zonnet, Ziggo en orange blokkeren (sinds kort) poort 25 voor externe mailservers.
Hun eigen mailservers zijn nog wel bereikbaar op poort 25.
Voor alle servers van Web Improved kunt u in uw e-mailprogramma voor de uitgaande email (SMTP) poort 465 instellen om e-mail te verzenden via uw eigen domein.

U kunt oultook of een ander mailprogramma op uw computer gebruiken voor uw mail bij Web Improved. Kies hiervoor bij uw instellingen voor IMAP met als inkomende en uitgaande mail:  mail.uwdomein.(extensie).

FTP

Al onze webhostingpakketten hebben FTP toegang. In het controle paneel kunt u zelf eenvoudig FTP-accounts aanmaken en beheren.

1. Login op het controle paneel via Mijn account
2. Druk in het menu bovenin op "Bestanden"
3. Klik op "FTP account"
4. Hier vindt u de optie om nieuwe FTP gebruikers aan te maken

Bij al onze webhostingpakketten heeft u de mogelijkheid MySQL databases aan te maken met gebruikers. Hoeveel databases u kunt aanmaken is afhankelijk van het soort pakket. U kunt een database eenvoudig aanmaken via het controle paneel.

Onderdeel van het controle paneel bij uw webhostingpakket is PHPMyAdmin. Hiermee kunt u eenvoudig uw databases inzien, bewerken en beheren.

Bij het configureren van een website dit gebruik maakt van een MySQL database kunt het adres "localhost" gebruiken.

Al onze webhostingpakketten ondersteunen MySQLi.

De Algemene Verordering Persoonsgegevens is de nieuwe privacywet die geldt in de hele Europese Unie. De AVG vervangt de Nederlandse privacywet; de Wet Bescherming Persoonsgegevens, oftewel de Wbp. In Europa staat de wet bekend onder de naam General Data Protection Regulation, de GDPR. Deze wet heeft als doel mensen meer rechten te geven over de verwerking van hun persoonsgegevens.

Web Improved verwerkt bepaalde persoonsgegevens van jou. De GDPR vereist daarom dat we vastleggen wat het doel is van deze gegevensverwerking. Daarom stellen we een standaard verwerkersovereenkomst op die je hier terug kunt vinden. In de verwerkersovereenkomst staat welke gegevens wij mogen verwerken en met welk doel.

Vanaf 25 mei heb je ook verschillende rechten als inzage in de persoonsgegevens die wij van jou verzamelen en verwijdering van persoonsgegevens. Lees meer in onze Privacy Verklaring.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die over iemand gaat, of naar deze persoon te herleiden zijn. Dit zijn gegevens als een naam, adres of een telefoonnummer, maar ook IP-adressen en betaalgegevens. Gegevens die wij opslaan zijn bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, zodat je kunt inloggen, of je betalingsgegevens zodat de facturering goed verloopt.

De meeste gegevens die wij van jou opslaan kun je terugvinden in Mijn Account. We slaan ook gegevens op die gaan over het websitegebruik en contact met de klantenservice. Web Improved slaat alleen gegevens op die nodig zijn voor het leveren van onze producten en diensten of gegevens die nodig zijn om kwaliteit te kunnen garanderen. Wil je meer weten over het opslaan van persoonsgegevens, lees dan onze Privacy Verklaring.

Verwerken is: alle handelingen die wij uitvoeren met persoonsgegevens. Dit gaat van verzamelen tot en met vernietigen en is daarom een breed begrip. Voorbeelden van verwerkingen zijn het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, doorzenden, verspreiden, beschikbaar stellen, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, afschermen, uitwissen en vernietigen van persoonsgegevens.

Web Improved gebruikt de opgeslagen persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, onder andere:

- Het verlenen en factureren van onze diensten;

- Het verzenden van onze nieuwsbrieven;

- De afhandeling van je bestelling en het informeren over het verloop daarvan;

- Opslag van klantgegevens in onze databank ter publicatie in de Whois-database;

- Het treffen van maatregelen om de dienstverlening te verbeteren;

- Het verstrekken van informatie en/of aanbiedingen.

De volledige Privacy Verklaring met de doeleinden lees je hier.

Mocht je de dienstverlening eindigen, dan bewaren wij de gegevens op basis van de wettelijke bewaartermijn, bijvoorbeeld voor de Belastingdienst. Gegevens die niet meer nodig zijn worden altijd direct verwijderd. Na de wettelijke bewaartermijn vernietigen wij alle gegevens. Hoe we verder omgaan met het bewaren van de persoonsgegevens lees je in de Privacy Verklaring.

Nee, we beperken de toegang tot persoonlijke gegevens zoveel mogelijk. Alleen medewerkers van Web Improved die een supportfunctie hebben en dus rechtstreeks contact hebben met jou, hebben toegang tot deze gegevens. Ook medewerkers met een relevante functie, zoals administratie, heeft toegang tot deze gegevens.

We gaan te allen tijde zorgvuldig en kritisch om met het bewaken van de privacy van onze klanten. Dit betekent dat we in alle functies kritisch bekijken welke toegang, of bewerkte toegang, tot persoonsgegevens noodzakelijk zijn.

Lees onze Privacy Verklaring hier.

Als u met uw website persoonsgegeven verzameld zoals bij een webshop dan moet u ook voldoen aan het AVG. Zo moet u in iedergeval een verwerkersovereenkomst afsluiten met partijen die voor u deze gegevens verwerkt. In dit geval moet u dus ook een verwerkersovereenkomst met Web Improved aangaan. Wij hebben voor u een standaard verwerkersovereenkomst opgesteld hiervoor. Deze vind u hier.

Log in