Log in

+31 (0) 345 796 511

 Veilig betalen met iDEAL   Veilig betalen met Bancontact   Veilig betalen met PayPal   bitcoin   visa creditcard

Domeinnaam verhuizen

Denkt u erover uw domeinnaam naar Web Improved te verhuizen? Dat levert u veel voordelen op:

·         Uw aanvraag is binnen 1 minuut geregeld
·         U krijgt uitstekende service
·         U beheert uw domeinnaam eenvoudig via "Mijn account"

Wilt u ook profiteren van de verschillende voordelen? Zet de verhuizing van uw domeinnaam dan snel in gang!

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam?


Een domeinnaam verhuizen kunt u op onze verhuispagina regelen. Heeft u de domeinnamen die u wilt verhuizen in een bestand staan? Ga dan naar onze verhuispagina om het bestand in een keer te uploaden.
 
Wilt u ook uw website verhuizen? Kies dan webhosting tijdens de verhuisaanvraag.

NL domeinnaam verhuizen


Heeft u een .nl domeinnaam die u wilt verhuizen naar Web Improved? Dan hebben wij een token van u nodig. Het token bestaat uit een willekeurige tekenreeks die is vastgelegd bij een domeinnaam en is nodig om een verhuizing van een .nl domeinnaam te valideren. Dit token vraagt u op bij uw huidige provider.

Nameservers en DNS-gegevens van uw domeinnaam


Tijdens de verhuizing van uw domeinnaam naar Web Improved worden de nameservers en DNS-gegevens van de domeinnaam standaard gewijzigd naar die van Web Improved. Heeft u externe nameservers of wilt u zelf de DNS-gegevens van uw domeinnaam beheren? Geef dit dan aan tijdens het aanvragen van uw verhuizing. Wij zetten de verhuizing vervolgens in gang met de door u opgegeven nameservers en DNS-gegevens.

Uw domein verhuizen naar een andere provider


Heeft u een domeinnaam bij ons geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar een andere provider? Om uw domeinnaam weg te verhuizen van ons is het noodzakelijk dat u uw contract bij Web improved opzegt. Na opzegging ligt het initiatief voor het verhuizen van de domeinnaam bij uw nieuwe provider.
 

Autorisatiecode of token nodig


Voor het verhuizen van onder andere de volgende domeinextensies is een token of autorisatiecode vereist: .nl, .eu, .be, .com, .net, .info, .org, .mobi, .biz, .asia, .xxx, .tel, .name, .tv, .co, .us, .in, .me, .ws, .cc en .bz. U ontvangt uw token of autorisatiecode per e-mail nadat u het contract van uw domeinnaam bij ons heeft opgezegd.


Een domeinnaam verhuizen...

Log in