Log in

+31 (0) 345 796 511

 Veilig betalen met iDEAL   Veilig betalen met Bancontact   Veilig betalen met PayPal   bitcoin   visa creditcard

Domein parkeren

domeinparkeren-webimproved
Als u een domeinnaam parkeert dan wordt de domeinnaam voor u geregistreerd zonder dat de domeinnaam direct gebruikt wordt voor een website of een e-mailadres.

Waarom zou u een domeinnaam parkeren?

Vaak wordt een domeinnaam geparkeerd om deze alvast te reserveren. Dit kan zijn omdat de website nog in ontwikkeling is, of u heeft een idee waar u in de toekomst meer mee wilt doen. Ook dan kan het parkeren van een domeinnaam van pas komen.

Ook kunt u een een domeinnaam parkeren om uw merk- of bedrijfsnaam te beschermen. Met het parkeren van een domeinnaam voorkomt u dan dat derden uw bedrijfs- of merknaam registreren en daarmee inbreuk maken op uw rechten.

Wat kost een domeinnaam parkeren?

Als u bij Web Improved een domeinnaam parkeert, betaalt u enkel jaarlijks de domeinregistratie.
Voor dit jaarlijkse bedrag wordt uw domeinnaam voor u vastgelegd, u krijgt de mogelijkheid om de DNS van het domein te beheren, maar verder geen ruimte of mogelijkheden voor een website. Wel krijgt u de mogelijkheid om 1 mailbox aan te maken voor uw domein en te gebruiken.

Wanneer kunt u een website aan uw domeinnaam koppelen?

Op ieder moment kunt u een webhostingabonnement aan uw geparkeerde domeinnaam koppelen. Uw webhostingabonnement wordt binnen enkele uren opgeleverd en u kunt direct aan de slag.


Registreer een domein...

Log in